DNA Plus

info centar

0800 808 808

*besplatni pozivi iz svih mreža

Želite li da mi pozovemo Vas?

DNA Baby 100 +

Test za rano otkrivanje 111 skrivenih genetskih bolesti

DNA Baby 100+ Vam omogućava da veoma jednostavno testirate svoje dete na više od 110 skrivenih genetskih poremećaja i ukoliko bude potrebe, preduzmete sve mere prevencije ili započnete lečenje na vreme. Na ovaj način, posledice kao što su fizička i mentalna retardacija ili zaostajanje u razvoju, u većini slučajeva mogu da se spreče.

Da bi se otkrili simptomi bolesti analizira se uzorak urina deteta koji se prikuplja u kućnim uslovima korišćenjem filter traka koje se dobijaju u pratećem setu, nakon čega se šalju poštom u laboratoriju. Nakon detaljnih i više puta ponovljenih analiza ekspertski tim genetičara i molekularnih biologa sastavlja personalizovani medicinski izveštaj koji se roditeljima dostavlja na kućnu adresu.

Test je namenjen deci do navršene pete godine starosti.

Neka od oboljenja i komplikacija koje detektuje DNA Baby 100+ su:
*usporen razvoj *oštecenje mozga u kasnijem uzrastu *abnormalnosti imunološkog sistema *telesni invaliditet *mentalna retardacija *hronicne kožne bolesti *problemi sa govorom *poteškoce sa ucenjem *hiperaktivnost i agresivnost *loš apetit i mnoge druge bolesti...

Pogledajte detaljan spisak >>spisak poremećaja>

Rezultati prikazani kroz personalizovani izveštaj

Izveštaj na više od 20 strana obuhvata rezultate detaljnog ispitivanja 101 bolesti sa lako razumljivim objašnjenjima. U okviru izveštaja za roditelje i lekare priložen je i detaljan laboratorijski  izveštaj.

Pogledajte detaljno >>medicinski izveštaj>

Što se ranije dijagnostikuje bolest ili poremećaj u razvoju, veće su šanse za uspešnu terapiju.