DNA Plus

info centar

0800 808 808

*besplatni pozivi iz svih mreža

Želite li da mi pozovemo Vas?

Novosti

DNA Plus u Srbiji


Dragi roditelji u Srbiji,

Kroz naučna dostignuća iz oblasti genetike postalo je potpuno jasno da svako od nas nosi brojne genetske defekte koji ne utiču na naše zdravlje, ali koji bi mogli izazvati bolest kod naše dece. To je razlog zašto sasvim zdravi roditelji ponekad imaju decu koja nažalost obole od teških bolesti.

Mnogi od ovih poremećaja ne pokazuju simptome od samog početka, već samo usporavaju razvoj deteta, što dovodi do ireverzibilne mentalne ili fizičke retardacije. Kod drugih mogu da se razviju veoma ozbiljni simptomi u kratkom vremenskom periodu i ne ostavljaju mnogo vremena za tačnu dijagnozu pedijatra.

DNA PLUS Centar za humanu genetiku razvio je jedinstveni test koji može da detektuje vrlo rane znake 101-og naslednog poremećaja. Najvažnije od svega je što se eventualno otkrivene bolesti mogu sprečiti ili uspešno lečiti ukoliko se dijagnostikuju na vreme. Na taj način obolela deca obično ne pate od poremećaja u razvoju ili drugih medicinskih problema, već im je samo potrebna kontrolisana ishrana i medicinski nadzor.

DNA Baby100+ je vrhunski precizna analiza koja bi mogla neizmerno da poboljša zdravlje Vašeg deteta u daljem životu i zato Vam preporučujemo da je obavite na vreme, dok postoje medicinske šanse za lečenje ili sprečavanje bolesti.

 

Srdačan pozdrav,

Dr Daniel Wallerstorfer Bsc.
CEO
DNA PLUS – Centar za humanu genetiku 

Pošalji prijatelju Odštampaj Objavi na